24 Nisan 2012 Salı

2012 Saç Renkleri


2012 Saç Renkleri

2012 saç renkleri,2012 saç trendleri
2012 nin en gözde saçrenkleri neler bir bakalım
Kadınlar bu yılın modası uzun saç! Öyle her canımız sıkıldığında saçlarımızı kestiremeyeceğiz, peki ne yapacağız? Tabii ki boyatacağız.İşte bu yılın popüler saç renkleri.
Dış görünüşünüzde bir değişiklik yapmaya karar verdiyseniz ve saç renginizi değiştirecekseniz, bu yılın trendlerine bir göz atmak iyi bir fikir olabilir. Ancak herhangi bir değişikliğe gitmeden evvel, saç uzmanınıza danışmalı ve hangi rengin, hangi tonunun sizin için uygun olacağını öğrenmelisiniz. Şimdi, gelin birlikte bu yılın saç rengi trendlerine birlikte bir göz atalım.
KAHVERENGİ TONLARI
Birçok ten rengiyle uyum sağlayan ve kadınlara daha genç bir görünüm kazandıran kahverengi saçlar bu yılın en gözde renklerinin başında geliyor. Yüz hatlarınızın güzelliğini ve özellikle göz renginizi ön plana çıkaran kahverengi saçların moda olması kadınlar için gerçekten çok büyük bir şans. Ancak saçlarınızı bu renge boyamadan ya da boyatmadan evvel, hangi tonun teninizle uyum sağlayacağını bulmalısınız. çünkü kahverenginin fındıkkabuğundan, çikolata kahveye kadar birçok tonu bulunuyor.
RÖFLE
Yeni saç renginize göre saçlarınıza pırıltılar katmak ve daha canlı görünmelerini sağlamak için, ana renkten birkaç ton açık röfle yaptırmak da bu senenin trendleri arasında.
KIRMIZI VE TURUNCUNUN BÜYÜSÜ
Kırmızı ve turuncu tonları oldukça iddialıdır. Dolayısı ile öncelikle bu tonları taşıyıp taşıyamayacağınızdan emin olmalısınız. Ayrıca bu tonların genellikle açık ten renkli kadınlarda güzel göründüğünü de unutmamalısınız. Yani eğer esmerseniz, kırmızı saçları ya da tonlarını tercih etmemeniz çok daha doğru olacaktır. Tüm bunların yanı sıra bu yılın trendi olan kırmızı ve turuncu tonlarını seçmeden evvel, bu renklerin çok çabuk solduğunu ve saçlarınızı ortalama üç haftada bir boyatmanız gerekeceğini ve bunun getireceği maddi yükümlülükleri de unutmamalısınız.
SARI SAÇLAR
Daha seksi bir görünüme sahip olmak istiyorsanız, bu yılın bir trendi olan sarı saç rengini tercih edebilirsiniz. Ancak yine kahverenginde olduğu gibi birçok farklı tonu bulunan sarının, hangisinin size daha çok yakışacağına iyi karar vermelisiniz. Ayrıca farklı bir görünüm yaratmak istiyorsanız, saç diplerinizi biraz daha koyu tutabilir ya da hali hazırda sarı saçlara sahipseniz röfle ile biraz daha canlı bir görünüm yaratabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder