29 Mayıs 2012 Salı

dümdüz bir karnın sırları


bikini mevsiminin gelmesiyle karnı daha düz yapmak için hollywood diyetisyeninden öneriler..
*Vücudumuzun yağları yakabilmesi yağlı yiycekleri yememize bağlıdır,bu nedenle                      kızartmalar ve yapay gıdalardaki trans yalardan almmız gerekir,zeytinyağı alımımızla   vitamin ve mineraller ve yağların daha etkin bir şekilde sindrilmesini sağlar.
*mutlaka alkol den uzak durulmalı ve organik et yemelisiniz.
*yemekler aşırı derecede pişirilmemeli,sebzeler mutlaka az pişmiş olmalı veya çiğ      tüketilmeli..

27 Mayıs 2012 Pazar

ilk buluşmada neler giyilmeli? Neler yapılmalı?


ilk buluşmada neler giyilmeli? Neler yapılmalı?

Bu ilk buluşma çok önemlidir buna göre diğer buluşmalarında olup olmayacağına karar verilir..
ilk buluşmada yapılması gerekenler
ilk buluşma için plan yaparken, karşınızdaki insanın zevklerini , sevdiği şeyleri de düşünerek hareket edin..
İlk buluşmada yer çok önemlidir. Sessiz, sakin ve kapalı bir mekanı tercih edin. İletişim daha kolay olacak ve bu sayede ona daha iyi odaklanabileceksiniz.
İlk görüşmeden sonra 2. görüşme arasına biraz zaman verin 24 saat sonra yeniden görüşmeyi kesinlikle kabul etmeyin.
ilk buluşmada neler giyilmeli? Neler yapılmalı?

Sade ve uyumlu giyinin. Fazla karmaşık giyinmeyin. Çünkü bu karmaşıklık sizin rahatsız , karşınızdakininse sizi iğreti hissetmesine neden olabilir.
Mutlaka bakımlı olun . Tırnaklarınız mutlaka manikürlü, saçlarınız mutlaka bakımlı, parfümünüz mutlaka hafif, dişleriniz mutlaka beyaz olsun!

Erkeleri nasıl etkileriz? erkekleri etkilemenin yolları nelerdir?


Erkekler nasıl etkilenir?erkekleri etkilemenin yolları nelerdir?

Bazı küçük ipuçlarıyla istediğiniz erkeği etkilemek artık daha kolay.

Erkekler birlikte olacakları kadının nasılözelliklere sahip olmasını ister? Onlar için güzellik mi yoksa zeka mı önemlidir?
Hoşlandığınız erkeği etkilemek için bazı ipuçlarına ihtiyacınız varsa, size verdiğimiz önerilere bir göz atın!
Kişilikli, karakter sahibi bir kadın… Kimin itirazı olabilir ki? Espri anlayışlarını kaybetmeden, kişiliklerini koruyabilen kadınlar erkekleri her zaman cezbeder.
Erkekler gülmekten çok hoşlanır. Hele onları güldüren espriyi bir kadın yapıyorsa, erkekler okadına asla hayır diyemez. Ayrıca kendilerinin yaptığı esprilere gülen sevgililer de erkekler için idealdir.

zatürree nedir nasıl ortaya çıkar


zatürree nedir nasıl orya çıkar,zatürree,zatürree belirtileri nelerdir,zatürree bulaşıcımıdır,zatürre öldürücümüdür

Bakterilerin ve visürlerin neden olduğu ,akciğer enfeksiyon olmasına zatürre ,pnömoni denir.bu hastalık çoğunluklu solunum yolu enfeksiyonlarıyla ilerler ,genelde ayakta tedaviyle sürebilir fakat bağışıklık durumu zayıf olan kişiler,kronik hastalığı lan kişiler ,iyi beslnememiş ve prematür bebekler çocuklar zatürreeyi ağır atlatabilir,ve hastaneye yatmaları gerekebilir.

26 Mayıs 2012 Cumartesi

İsveç Diyeti İsveç diyeti nasıl yapılır


İsveç Diyeti-İsveç diyeti nasıl yapılır,İsveç diyetini nasıl uygulayacaksınız,isveç diyeti
İsveç Diyeti-İsveç diyeti nasıl yapılır
Şimdi yaz mevsimi geldi yakında deniz ve tatil için biryerlere gitmeyi düşünüyoruz,fazla kilolar başımıza dert olmasın,Avrupada çok popüler olan bu isveç diyeti metobalizmayı çok etkiliyor,en hızlı kilo verdiren diyetlerden biri.
Avrupada uzmanların bu konuda yaptıkları konuşmalarda bu diyet ile kilo verenlerin 2 yıl süreyle tekrardan kilo alma sorunu yaşamayacaklarını söylemiştir.

25 Mayıs 2012 Cuma

BOŞANMA-BOŞANMA NEDENLERİ-BOŞANMA SORUNLARI


Boşanmak çok zor alınabilen bir karar.
Yani öyle olmalı. Son zamanlarda evcilik oyunu gibi başlayan ama “sıkıldım artık oynamıyorum” şeklinde biten, çocuk oyunu zannedilen evliliklerin sayısı gün geçtikçe artmış olsa bile, ki bunlar zaten başlı başına incelenmesi  gereken toplumsal vakalar, boşanmak zor bir karar.
Evlenirken aşk var, sevgi var. İki gönül bir olunca, samanlık seyran olacak zannı var. Aynı çatının altında, birbirlerine kavuştuklarında her şeyin düzeleceğine olan inanç var. Dolayısıyla tahammül güçleri yüksek.  Kapılarını kapadıklarında ailelerin müdahaleleri dışarıda kalacak, ileride bebeklerini de kucaklarına aldıklarında her şey tam olacak zannediyorlar.

24 Mayıs 2012 Perşembe

Hamilelik diyeti,hamile diyeti


Hamilelik diyeti,kilo sorunu olanlara hamilelikte diyet,hamilelikte diyet,hamileler diyet yapabilirmi,gebelikte diyet,gebelik diyeti,hamilelikte diyet önerileri,hamilelikte diyet yapmak sakıncalımıdır,GEBELİK DİYABETİ 
Biz kadınların herzaman kilo problemi olabiliyor,sizinde kilo probleminiz varsa hamilelik döneminde gereğinden fazla kilo almamak için diyet yapmayı düşünebilirsiniz.Az karbonhitratlı diyet yeterli miktarda kabonhitrat ihtiyacınızı karşılıyorsa bebeğiniz ve sizin için sağlıklıdır,Anne günlük ihtiyacını karşılar bebeğin gelişimide sağlıklı bir şekilde devam eder.
fakat karbonhitrat oranı çok düşük diyeteler sizin için ve bebeğiniz için sağlıklı olmayabilir abartıya kaçmamanız çok önemli,bu konuda bir uzman dr dan da bilgi alabilirsiniz.Eğer yeteri kadar karbonhirat almazsanız yağ alımınızda normal yoldan olmaz buda bebeğinize zarar verebilir.Yapacağınız diyet kesinlikle bebeğinizin gelişimini engellememelidir,yağlı,kızarmalardan hamur işlerinden uzak durun ,meyve sebze bol bol tüketin,et yemeğiihmal etmeyin çok fazla ekmek yememeye dikkat edin..Hamilelik diyeti,kilo sorunu olanlara hamile diyeti

23 Mayıs 2012 Çarşamba

cilt kızarıklıklarına bitkisel bakım

Profesyonel bakım: Hiç geçmeyen bir kızarıklığınız varsa, geniş bir tetkik için dermatologa görünün; bir deri hastalığı olan rosacea’nız olabilir. Ama eğer cildiniz sadece ekstra hassassa, metroniadazol gibi topikal antibiyotikler onu sakinleştirebilir. Ayrıca kızarmayı ve yağ üretimini azaltmak için düşük dozlarda botoks da enjekte edilebilir. Eğer damar çatlaması varsa lazerlere başvurabilirsiniz. Çatlak kan damarlarını hedef alıp onları yok etmede çok başarılı sonuçlar verir. 


cilt kızarıklığına  bitkisel bakım,cilt kızarıklığı nasıl gider,cilt kızarıkları tedavisi,yüzümdeki kızarıklar nasıl gider,yüz kızarıklığı tedavisi,yüzdeki kızarıklar nasıl gider,yüzdeki kızarıklıkların tedavisi
1- Kızarıklığı azaltın! Sebebi tam olarak bilinmese de, ten rengi açık olanların cildi daha çok kızarır. Bu çok sık rastlanan bir cilt problemidir.
Evde: Kan damarlarının genişlemesine neden olan acı ve baharatlı yiyeceklerden, alkolden kaçınmakla işe başlayabilirsiniz. Cilt bakım ürünleri seçerken, sonu asitle biten ve cildi tahriş etme potansiyeli bulunan içeriklerden uzak durun. Bunların yerine, kızarıklıkları yatıştıran koyungözü, meyankökü ve kahve ekstreleri içeren ürünleri tercih edin. La Roche-Posay Rosaliac Anti-Redness Moisturizer nemlendiriciyi deneyebilirsiniz. Ayrıca mutlaka yatıştırıcı bir temizleyici ve tonik kullanın. Tonik, cildin pH dengesini korur ve nemlendiricinin daha iyi nüfuz etmesini sağlar. Temizleyici olarak Murad Soothing Gel Cleanser’ı deneyin.

Uzun ve gür kirpikler için neler yapılmalı


Uzun ve gür kirpikler için neler yapılmalı,mükemmel kirpikler için,kirpik bakımı,uzun ve gür kirpikler için,uzun kirpikler,gür kirpikler
Yüzümüze bir sürü bakımlar uygularken asıl en dikkat çekici gözlerimiz için kirpiklerimizi unutuyoruz,yüzümüzdeki ifadeyi en çok güzellik katan kirpiklerdir.Eğer kirpiklerimize düzenli bir bakım uygulrsak uzun,gür ve ok gibi kirpiklere sahip olmamak için bir neden yok

kolay tiramisu tarifi


Tiramisu Tarifi Tiramisu nasıl yapılır,kolay tiramisu tarifi,tatlı tarifleri,en kolay tatlılar
Bisküvi ile Kolay Tiramisu Tarifi
Malzemeler
6 porsiyon
2 yumurta sarısı
4 çorba kaşığı pudra şekeri
1/2 tatlı kaşığı vanilya esansı
450 gr. tuzsuz peynir
175 gr. nescafe
2 çorba kaşığı kahve likörü
18 adet bisküvi
1 çorba kaşığı kakao
Yapılışı

2012 Trençkot modelleri


2012 Trençkot trendleri

Yaz ayları geldi ama havaların sıcaklığının artıcağı yok gibi,üzerimize bi rşeyler almadan çıkamıyoruz,modern kadının en çok tercih ettiği trençkotlar,havamıza hava katan trençkotlarla bu bahar havalarında şık bir şekilde geçirebiliriz.
Sizler için birkaç araştırmadan sonra 2012 nin en havalı trençkotlarını bu sürekli değişen havalar için fikir olarak sunmaya karar verdim.
bu kötü hava koşullarına  karşı güzelliğimizden ve şıklığımızdan ödün vermeyelim bayanlar,son moda trenlere göre seçtiğim bu trençkotları eminim sizde çok beğeniceksiniz.Sizde kendinize en uygun olanı belerleyin bizede sadece her havanın şık bir şekilde tadını çıkarmak kalsın..

En iyi güneş koruyucu kremler


En iyi güneş koruyucu kremleri

Darphin Soleil Plaisir SPF 30
Geniş spektrumlu koruma, yağlı olmayan ve cilde yoğun nem veren yapısı ve temiz çiçek kokusu ile ferahlık sağlayarak güneşin özellikle yaşlanma üzerinde olan olumsuz etkisine karşı cildi korur.
75 tl
Nuxe Ecran Prodigieux SPF 30 
Bir Nuxe yeniliği olan bu bakım kremi, güneşin zararlı etkilerine karşı cildi korurken (SPF 30) aynı zamanda hücre korumasına da destek oluyor. İçeriğinde yasemin çiçeği, E vitamini türevi, kakao özü var.
Ayrıca kirli havanın cilt üzerindeki olumsuz etkilerine karşı da Karité polifenolleri sayesinde etkili.
Cildinizi başta UVA ve UVB ışınları olmak üzere çevresel faktörlerden korumak için tüm yıl boyunca, yaz kış kullanın.
50 TL
Dermalogica WaterBlock Solar Spray SPF 30

22 Mayıs 2012 Salı

Creavit 2012 banyo


Creavit’in SHEE serisi görenleri şimdiden hayran bırakan farklı bir tasarım. Kırmızı, beyaz ve afromozyanın bir arada kullanıldığı banyo mobilyası lavabo modülü; aynalı üst modül ve boy dolaptan oluşuyor. Lavabo modülündeki kapak ise sürgülü. Beyaz lake gövde ve afromozya tezgah bütünselliğindeki şıklık; mini çekmecede kullanılan kırmızı lake ile tasarımda kadınlara ayrıcalık tamamlamakta.


21 Mayıs 2012 Pazartesi

20 Mayıs 2012 Pazar

Saç renginin akmaması için ne yapmalıyım


saç renginin akmasını önleyen yöntemler,saç renginin korunmasını sağlayan yollar,saç rengini koruyan yollar,saç renginin akmaması için neler yapılmalı,saçın akmaması nasıl sağlanır,saç rengi nasıl korunur..
Saç Serumu
Hangi boya olursa olsun mutlaka bir ay olmadan o muhteşem renginin değiştiğini görürsünüz saçlar matlaşır farklı bir renk alır,doğal görünümünü bırak kötü bir görünüm oluşturur,sürekli saçı boyamakta yıpranmalara dökülmelere kopmalara sebep oluyor,saç serumları ile saç rengini koruyabilir ve parlaklık verebilirsiniz ve saçınız nemlenir bakımınıda yapmış olursunız,açık renkli serumlar saç renginizide sabitler ,saç diplerinizin göze batmamasınıda sağlar..

17 Mayıs 2012 Perşembe

Hadisenin saçları ne renk


Hadise saç renkleri çok değişti,İlk başlarda koyu rankte saç rengi daha sonraları,açık kumral,küllü kumral ,bal köpüğü en sonda sarı renk oldu ,en güzel yakışan bence küllü kumral ve bal köpüğü renkleriydi,suan saçları dahada sarı ve yüzünü fazlasıyla soluk göstermiş,umarım saçlarını değiştirir sarı rengi seviyorum ama eurovizyon daki saç rengi süper di hadiseye de çok yakışmıştı..

15 Mayıs 2012 Salı

2012 Kanser araştırmalarında önemli gelişmeler

2012 Kanser araştırmalarında önemli gelişmeler,2012 kanser araştırmaları,kanser araştırmaları,kanserde önemli gelişmeler,kanser tedavisinde önemli gelişmeler

İnsan savunma sisteminin, normal koşullarda, kanserli hücreleri bulup yok etmesi gerekiyor, ancak bu olmuyor.bilim adamları, tümör hücrelerinin savunma sisteminden nasıl kaçtıklarına dair önemli bir keşifte bulundu. Sonuçlar Amerikan  Bilim Akademisinin dergisi PNAS’ta yayımlanan araştırmaya göre, tümör hücreleri etrafında, savunma sisteminin yok edici-yiyici hücrelerini durduran bir proteinin üretimini önemli ölçüde artırıyor. Bir antikor ise savunma sistemi için kırmızı ışık görevi üstlenen bu proteinin üretimini durduruyor, böylece kanserli hücrelerin koruması ortadan kalkıyor.
EN GEÇ 2 YIL İÇİNDE İNSANDA DENENECEK
İnsanlardan alınan farklı kanserli tümörleri farelere aktaran bilim adamları, bir antikor ile tümörlerin küçüldüğünü gördü. Bilim adamları, böylece kanserin ya tamamen yok olduğunu ya da en azından metastazın engellendiğini kaydetti. Bilim adamları, en geç iki yıl içinde yöntemin insanlar üzerinde deneneceğini bildirdi.
Araştırmayı yürüten ekibin başkanı, stanford üniversitesi bilim adamlarından Irving Weissman, “beni yeme” sinyalinin bloke edilmesinin, farelerde denedikleri hemen her tür kanserli tümörün büyümesini, asgari düzeyde toksite ile durdurduğunu belirtti.
Bilim adamları insanlarda yumurtalık, meme, bağırsak, idrar torbası, beyin, karaciğer ve prostat tümörlerini inceledi. Hemen hemen tüm kanser hücreleri, CD47 proteininden, normal hücrelerin ürettiğinden üç kat fazlasını üretti. Bu protein, savunma sisteminin makrofajlarıyla yani yiyici hücreleriyle temas ettiğinde, kanserli hücrenin yok edilmesini engelleyen bir dizi kimyasal tepkimeye neden oldu.
CD47 üretimi ne kadar yüksekse hastanın yaşam süresi o kadar kısaldı. İnsanlardan alınan kanser tümörlerinin yerleştirildiği fareler üzerinde yapılan deneylerde ise CD47 üretiminin bloke edilmesinin, savunma sisteminin kanserle mücadelesini güçlendirdiği görüldü. CD47’yi engelleyen bir antikor verilmesi, farklı türdeki kanserli tümörlerin büyümesini durdurdu. Küçük tümörlerin birkaç hafta içinde tamamen yok olduğu, büyük ve saldırgan tümörlerin metastaz yapmadığı tespit edildi.

2012 en şık bolero modelleri


2012 en şık bolero modelleri,2012 bolero modelleri,2012 bolero örnekleri,2012 simli bolero modelli,kemik rengi bolero modelleri,krem rengi bolero örnekleri
2012 yılındada geçen yıl olduğu bolero modelleri çok moda,bayanların en çok sevdiği  kombinlerden birisi,bu senede bayanların üstünde çok sık görrüneceğe benziyor ben özelliklere krem tonlarında ve dantel boleroları tercih ediyorum hem daha gösterişli ve şık duruyor,sizler için birkaç bolero örneği seçtim umarım beğenirsiniz..

2012 bebek örgü hırka modelleri


yeni bebek örgü hırka modelleri,yeni bebek örgü modelleri,2012 bebek örgü hırka modelleri,yeni bebek örgü hırka modelleri,bebek örgü hırka ,bebek örgü 2012,bebek örgü hırka resimleri..
Bebeklerimiz için yaz kış örgü hırkalarını rahatlıkla giydirebiliriz,yazı bile akşam serinliğinden korumak için daha ince iplerden ,delikli veya motifli bebek hırkaları yapabiliriz.İnsan bir kere örmeye başlayınca dayanamıyor acaba diyerinden de mi örsem diyerek gözümüze kestiriveriyoruz ,bebeklerimiz için ne yapsak az kalır..birbirinde farklı modellerde ve renklerde çeşit çeşit giydirebiliriz.özellikle kız bebekleri için eklediğim modeller daha bir cici duruyor kız bebekler için örgü altarnatifimiz çok ,motifli,çiçekli,kurdeleli ,bir

2012 seramik mozaik banyo modelleri


2012 banya modelleri,2012 seramik banyo modelleri,2012 mozaik banyo modelleri,2012 seramik mozaik banyo modelleri,2012 kütahya seramik banyo modelleri,banyo modelleri,banya model,alba,alinda,banyo,çanakkale seramik banyo
2012 nin banyo modellerinde baktığımızda çok estetik ve modern çizgilerde ,özellikle kütahya seramik modellerini çok beğendim.sizlerde eminim çok beğeniceksiniz özellikle yeni evlenenler için,ev yaptıranlar için kaçırılmaması gereken modeller..