23 Mayıs 2012 Çarşamba

En iyi güneş koruyucu kremler


En iyi güneş koruyucu kremleri

Darphin Soleil Plaisir SPF 30
Geniş spektrumlu koruma, yağlı olmayan ve cilde yoğun nem veren yapısı ve temiz çiçek kokusu ile ferahlık sağlayarak güneşin özellikle yaşlanma üzerinde olan olumsuz etkisine karşı cildi korur.
75 tl
Nuxe Ecran Prodigieux SPF 30 
Bir Nuxe yeniliği olan bu bakım kremi, güneşin zararlı etkilerine karşı cildi korurken (SPF 30) aynı zamanda hücre korumasına da destek oluyor. İçeriğinde yasemin çiçeği, E vitamini türevi, kakao özü var.
Ayrıca kirli havanın cilt üzerindeki olumsuz etkilerine karşı da Karité polifenolleri sayesinde etkili.
Cildinizi başta UVA ve UVB ışınları olmak üzere çevresel faktörlerden korumak için tüm yıl boyunca, yaz kış kullanın.
50 TL
Dermalogica WaterBlock Solar Spray SPF 30


Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezi Dermalogica “Gün Işığından Korunma” serisinde yer alan WaterBlock Solar Spray SPF 30, suya dayanıklılığı ve sprey yapısının getirdiği kolay sürülme özelliği ile spor yapan veya yüzmeyi seven yetişkinler ve çocuklar için ideal bir güneş koruması sağlıyor.
Dermalogica, “Gün Işığından Korunma” sistemi içerisinde yer alan WaterBlock Solar Spray SPF 30, 80 dakikaya kadar suya dayanıklı özel formülü sayesinde sportif aktiviteler veya su ile temas sırasında bile SPF korumasını kaybetmiyor. İçeriğindeki bitkisel özler ile aynı zamanda cildi nemlendirerek, gün boyu yumuşaklığını korumasını sağlıyor.
105 TL
REN Photoactive Sun Veil SPF 15
Dünyada birçok tanınmış ismin vazgeçilmezi haline gelen REN Skincare’in en son ürünü olan ‘Photoactive Sun Veil SPF 15’ ile cildiniz dört mevsim güneşin zararlı ışınlarından ve cildi yoran çevresel faktörlerden korunuyor. Anti-aging özelliği sayesinde ise genç ve bakımlı görünmeye devam ediyor.
Photoactive Sun Veil SPF 15’in içeriğindeki çinko oksit minerali cilde zararlı UVA ve UVB ışınlarını en iyi şekilde engelliyor. Güneş ışınları ile aktif hale gelen noni özü kaynaklı florofor, gün ışığını cilt için faydalı olan kırmızı ışığa dönüştürüyor ve elastin sentezinin artmasına yardımcı oluyor. ‘Photoactive Sun Veil SPF 15’ böylece cildin daha uzun süre genç görünümünü koruyabilmesi için güneş ışınlarının yararlı etkilerini sürdürüyor.
120 TL
Lancaster Sun Anti Age Control DNA Expert Eyes Lip SPF 30
Yeni jenerasyon güneş bakımı anti-age teknolosi ile güneş bakımını birleştiriyor. İpeksi hafif dokulu krem, göz ve dudak gibi hassas bölgeler için ideal.
İlk yaşlanma belirtilerine karşı koruma sağlıyor ve güneşin sebep olduğu kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.
Böylece dudak ve göz gibi hassas bölgeler kusursuz biçimde nemli, korumalı ve pürüzsüz kalıyor.
90 TL
Kiehl’s Cross Terrain UV Skin Protector
Su, rüzgar ve tere dayanıklı SPF 50 Cross Terrain güneş koruması, havada, karada ve sudaki maceralar için çok ideal! Krem, en ekstrem hava şartlarında bile güneş yanığına karşı geniş UVA/UVB koruma sağlıyor. İçeriğinde 2 önemli madde var:
Skualan
Zeytinden elde edilen en kaliteli, saf ve nemlendirici yağ. Cildin doğal yağları ile son derece uyumlu (aslında skualan sebum içeriğinde doğal olarak mevcut.) Kolayca emilim gösteren ve ipeksi bir dokunuş bırakan yapısıyla bilinen skualan, Kiehl’in önemli bir malzeme içeriği. Geliştirilen nemlendirici formüllerin çoğunda skualan var.
Sentetik balmumu
Bal arılarının topladıkları balı ve polenleri depolamak için kullandıkları bal peteğinden elde ediliyor. Günümüzde nem tutma özelliği sebebiyle cilt bakımında kullanılıyor, cildin nem sınırının korunmasına yardımcı oluyor.
79 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder