23 Mayıs 2012 Çarşamba

cilt kızarıklıklarına bitkisel bakım

Profesyonel bakım: Hiç geçmeyen bir kızarıklığınız varsa, geniş bir tetkik için dermatologa görünün; bir deri hastalığı olan rosacea’nız olabilir. Ama eğer cildiniz sadece ekstra hassassa, metroniadazol gibi topikal antibiyotikler onu sakinleştirebilir. Ayrıca kızarmayı ve yağ üretimini azaltmak için düşük dozlarda botoks da enjekte edilebilir. Eğer damar çatlaması varsa lazerlere başvurabilirsiniz. Çatlak kan damarlarını hedef alıp onları yok etmede çok başarılı sonuçlar verir. 


cilt kızarıklığına  bitkisel bakım,cilt kızarıklığı nasıl gider,cilt kızarıkları tedavisi,yüzümdeki kızarıklar nasıl gider,yüz kızarıklığı tedavisi,yüzdeki kızarıklar nasıl gider,yüzdeki kızarıklıkların tedavisi
1- Kızarıklığı azaltın! Sebebi tam olarak bilinmese de, ten rengi açık olanların cildi daha çok kızarır. Bu çok sık rastlanan bir cilt problemidir.
Evde: Kan damarlarının genişlemesine neden olan acı ve baharatlı yiyeceklerden, alkolden kaçınmakla işe başlayabilirsiniz. Cilt bakım ürünleri seçerken, sonu asitle biten ve cildi tahriş etme potansiyeli bulunan içeriklerden uzak durun. Bunların yerine, kızarıklıkları yatıştıran koyungözü, meyankökü ve kahve ekstreleri içeren ürünleri tercih edin. La Roche-Posay Rosaliac Anti-Redness Moisturizer nemlendiriciyi deneyebilirsiniz. Ayrıca mutlaka yatıştırıcı bir temizleyici ve tonik kullanın. Tonik, cildin pH dengesini korur ve nemlendiricinin daha iyi nüfuz etmesini sağlar. Temizleyici olarak Murad Soothing Gel Cleanser’ı deneyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder